Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 10:16

Αστρολογία – 18/07/2024

Αστρολογία – 18/07/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

 

Κριός

Με το εξάγωνο του Ηλιου στον 4ο οίκο σου με τον Ουρανό στον 2ο οίκο σου, η ημέρα είναι ιδανική για να πραγματοποιήσεις αλλαγές μέσα στο σπίτι που θα βελτιώσουν την διάθεσή σου. Είναι πολύ πιθανό να φέρει απρόοπτα κέρδη από ένα ακίνητο. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν διάφορες εκπλήξεις κατά βάση ευχάριστες, ωστόσο προς το απόγευμα που θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης στον 9ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 12ο οίκο σου, είναι πιθανό να χάσεις παροδικά την αισιοδοξία σου.

 

Ταύρος

Το εξάγωνο του Ηλιου στον 3ο οίκο σου με τον Ουρανό μέσα από τον 1ο οίκο σου, θα σε βοηθήσει μέσα από απρόβλεπτες καταστάσεις να προβάλλεις μια εικόνα του εαυτού σου περισσότερο εκκεντρική. Είναι καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις αλλαγές και να κλείσεις νέες συμφωνίες που θα είναι προς όφελός σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης στον 8ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον 11ο οίκο σου, είναι πιθανό να προκύψουν θέματα με ανθρώπους που έχετε κοινούς σκοπούς και να σε ψυχράνουν συναισθηματικά με την στάση τους.

 

Δίδυμοι

Θα έχεις μια ημέρα με εκπλήξεις και απρόοπτα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα, με το εξάγωνο του Ηλιου στον 2ο οίκο σου με τον Ουρανό στον 12ο οίκο σου. Εντελώς απροσδόκητα ενδέχεται να προκύψουν χρήματα από μυστικές πηγές εσόδων, ενώ γενικότερα θα είσαι πολύ διορατικός/ή στις συναλλαγές και δοσοληψίες σου. Μια συνεργασία πάντως με το τετράγωνο της Σελήνης στον 7ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 10ο οίκο σου, θα σε αγχώσει ίσως γιατί θα σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις.

 

Καρκίνος

Με το εξάγωνο του Ηλιου στον 1ο οίκο σου με τον Ουρανό στον 11ο οίκο σου, η ημέρα θα έχει ευχάριστες και απροσδόκητες εκπλήξεις. Στόχοι και σχέδια υλοποιούνται από μεριάς σου με την βοήθεια ανθρώπων που ούτε καν είχες σκεφτεί. Θα μπορέσεις γενικότερα να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες καθώς θα είσαι διορατικός/ή και διαισθητικός/ή και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες ακόμη και με ανθρώπους του πολιτικού χώρου.

 

Λέων

Ξαφνικές εκπλήξεις σε περιμένουν στον επαγγελματικό χώρο με το εξάγωνο του Ηλιου στον 12ο οίκο σου με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου. Ενδέχεται σχέδια που διατηρούσες κρυφά να τα φέρεις στην επιφάνεια την στιγμή που οι άλλοι/ες πιστεύουν πως κοιμάσαι «τον ύπνο του δικαίου». Επωφελήσου και τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από ανασφάλειες. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 1ο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις σε αρμονικό κλίμα με τον/ην αγαπημένο/η σου.

 

Παρθένος

Μια αρκετά γεμάτη εκπλήξεις ημέρα σε περιμένει, με το εξάγωνο του Ηλιου στον 11ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 9ο οίκο σου. Νέες γνωριμίες θα προκύψουν εντελώς απροσδόκητα που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Πες ναι στις αλλαγές ακόμη και αν δεν έχεις προλάβει στο μυαλό σου να υπολογίσεις συνέπειες. Σήμερα θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης στον 4ο οίκο σου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον 7ο οίκο σου και εκείνες τις ώρες θα πιεστείς με τις υποχρεώσεις του σπιτιού.

 

Ζυγός

Με το εξάγωνο του Ηλιου στον 10ο οίκο σου με τον Ουρανό στον 8ο οίκο σου, θα έχεις αρκετές εκπλήξεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου βγει ένα extra bonus και γενικότερα θα εκπλαγείς από το ενδιαφέρον που θα εισπράξεις από ανθρώπους που δεν το περίμενες. Θα πραγματοποιήσεις κάποιες από τις φιλοδοξίες σου. Παρόλα αυτά με το τετράγωνο της Σελήνης στον 3ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον 6ο οίκο σου, μπορεί να έχεις κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου.

 

Σκορπιός

Με το εξάγωνο του Ηλιου στον 9ο οίκο σου με τον Ουρανό μέσα από τον 7ο οίκο σου, κάτω από περίεργες συνθήκες θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις καινούργιες δραστηριότητες ώστε να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Μια νέα συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό ανοίγει νέες πόρτες, ενώ μια νομική υπόθεση παίρνει εντελώς απροσδόκητα, νέα τροπή πολύ πιο συμφέρουσα για εσένα. Καινούργιοι άνθρωποι, καινούργιες εμπειρίες δεν αποκλείεται μέσα από ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Τοξότης

Με το εξάγωνο του Ηλιου στον 8ο οίκο σου με τον Ουρανό στον 6ο οίκο σου εντελώς ξαφνικά το ενδιαφέρον σου μπορεί να στραφεί στους άγνωστους χώρους της μεταφυσικής. Από την άλλη πλευρά σε ένα επίπεδο περισσότερο πρακτικό, ενδέχεται να απελευθερωθείς από ένα δάνειο και χρέη που σε ταλαιπωρούν καθημερινά. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 1ο οίκο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον 4ο οίκο σου, υποχρεώσεις των γονιών και του σπιτιού χαλούν την διάθεσή σου.

 

Αιγόκερως

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ημέρα θα έχεις σήμερα με τον Ηλιο στον 7ο οίκο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον 5ο οίκο σου. Ενα όνειρό σου μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Γενικότερα θα αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και εμπειρίες που θα δώσουν άλλη διάσταση στην ζωή σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σε ένα επίπεδο περισσότερο προσωπικό θα θελήσεις να απελευθερωθείς από τοξικούς ανθρώπους και δεσμούς.

 

Υδροχόος

Η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις και αναπάντεχα γεγονότα με τον Ηλιο στον 6ο οίκο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον 4ο οίκο σου. Καλή ημέρα για να επιδιορθώσεις βλάβες και ζημιές, να φωνάξεις έναν ειδικό στο σπίτι σου και να βελτιώσεις πρακτικά την καθημερινότητά σου. Στον εργασιακό χώρο θα προκύψουν διάφορα ευχάριστα γεγονότα, ενώ ως προς τα θέματα της υγείας σου θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαχθείς από κακές συνήθειες που βαραίνουν τον οργανισμό σου.

 

Ιχθύες

Ευχάριστα μηνύματα και εκπλήξεις μπορείς να περιμένεις από τον ερωτικό σου σύντροφο με τον Ηλιο στον 5ο οίκο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον 3ο οίκο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτή την περίοδο, είναι πιθανό να κεραυνοβοληθείς από κάποιον/α που μόλις γνώρισες και να προκύψει ένα συναρπαστικό ειδύλλιο μεταξύ σας. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον 6ο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος.