Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 10:28

Αστρολογία – 30/07/2024

Αστρολογία – 30/07/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Δραστήρια και πλούσια σε γεγονότα η σημερινή ημέρα με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο σου. Θα έχεις διάθεση για βόλτες, συζητήσεις, συναλλαγές και δοσοληψίες που αφορούν τα καθημερινά τρέχοντα ζητήματά  σου. Ειδικά τις ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Αρη θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου κατά την διάρκεια της οδήγησης. Στις συζητήσεις θα είσαι προκλητικός/ή, τίποτα δεν θα αφήνεις να πέσει κάτω ακόμη και αν πρόκειται για κάτι ανούσιο. Εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα σε κάνουν να ξεσπάς σε λάθος τόπο και χρόνο.

 

Ταύρος

Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα μονοπωλήσει τον χρόνο σου με την Σελήνη να περνά στους Διδύμους στον 2ο σου. Θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις τα τρέχοντα καθημερινά έξοδα ωστόσο, με την σύνοδο της Σελήνης με τον Αρη εκτός του ότι θα έχεις πολλά έξοδα, θα σε πιάσει καταναλωτική μανία και θα χαλάσεις ακόμη περισσότερα για αχρείαστα πράγματα. Μην βιάζεσαι και μην λειτουργείς παρορμητικά και προσπάθησε να ξεχωρίσεις τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Αν υπάρχουν προβλήματα θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου δίνεις προτεραιότητα στις ανάγκες και επιθυμίες σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλους/ες τους/τις άλλους/ες. Με την σύνοδο Σελήνης/Αρη με εγωιστικό και δυναμικό στυλ διεκδικείς όσα σε ικανοποιούν με αποτέλεσμα να γίνεσαι ανταγωνιστικός/ή, χωρίς ίχνος υπομονής. Θα υπάρξουν αρκετές προστριβές στο περιβάλλον σου και καλό είναι να προσέχεις για ατυχήματα που μπορεί να προκαλέσεις από απερισκεψία. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 3ο σου, αφού θα έχεις φροντίσει να ξεσπάσεις τα νεύρα σου, θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

 

Καρκίνος

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα θελήσεις να τις περάσεις μακριά από την πολυκοσμία μιας και η Σελήνη στον 12ο σου από το ζώδιο των Διδύμων, σου φέρνει τάσεις μοναξιάς. Ακόμη και αν όλα είναι καλά, θα έχεις κακή διάθεση, πολύ περισσότερο τις ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Αρη, θα σου φέρει νευρικότητα και εσωτερικές συγκρούσεις και αναστατώσεις. Απόφυγε παρανομίες και δραστηριότητες που θα βλάψουν τόσο τους/ις άλλους/ες όσο και εσένα. Αργότερα που θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 2ο σου, θα βελτιωθεί η ψυχολογία σου.

 

Λέων

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 11ο σου στο ζώδιο των Διδύμων και σε σύνοδο με τον Αρη θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για μελλοντικές συνεργασίες και επιχειρηματικά πλάνα, ωστόσο επειδή θα έχεις ένταση, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος/η για να μην πάρεις λάθος αποφάσεις. Υπάρχει περίπτωση με ένα φιλικό άτομο ή κάποιον/α που σε στηρίζει να έρθεις σε κόντρες γιατί θα είσαι ανυπόμονος/η. Σε γενικές γραμμές θα έχεις μια δραστήρια ημέρα και αργότερα που θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 1ο σου, θα βρίσκεσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες.

 

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα θα σε βρει με αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο, ειδικά αν γύρισες από διακοπές και σήμερα πρέπει να τρέξεις να τα προλάβεις όλα με την Σελήνη στον 10ο σου και σε σύνοδο με τον Αρη. Δύσκολα θα δέχεσαι οδηγίες και σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να αντιδράσεις αλαζονικά και να προκληθούν εντάσεις τόσο με τους/ις συνεργάτες σου, όσο και με τον/ην προϊστάμενό/ή σου. Αν είσαι εσύ ο/η προϊστάμενος/η θα τα βάλεις με όλους και με όλα για να δείξεις ποιος/α είναι το αφεντικό. Αργότερα που θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 12ο σου, θα είσαι πιο ήρεμος/η.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον 9ο σου στους Διδύμους η διάθεσή σου είναι καλοκαιρινή, χαρούμενη και αισιόδοξη κυρίως αν βρίσκεσαι σε άδεια. Θα έχεις την ευκαιρία και την δυνατότητα να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα, ωστόσο επειδή θα σχηματιστεί η σύνοδος της Σελήνης με τον Αρη που περικλείει μέσα της αρκετή ενέργεια, υπάρχει το ενδεχόμενο να φανατιστείς και να μην έχεις πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας όσων λες και ακούς και να εμμένεις εγωιστικά στις πεποιθήσεις σου. Αργότερα πάντως που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ηλιο από τον 11ο σου, θα ξαναβρείς το κέφι και την διάθεσή σου.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον 8ο σου από το ζώδιο των Διδύμων θα καταλαμβάνεσαι από διάφορες απαισιόδοξες σκέψεις με αποτέλεσμα να μην έχεις καλή ψυχολογία. Ειδικά τις ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Αρη, θα έχεις συναισθηματική αναστάτωση και θα λειτουργήσεις παρορμητικά. Απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας, βίαια ξεσπάσματα και  προκαταλήψεις που σε γυρίζουν στο Μεσαίωνα και κυρίως μην αφήσεις την εσωτερική σου ένταση να εξωτερικευτεί με λάθος τρόπο. Μια συνεργασία μπορεί να σου αποφέρει κέρδη και να βελτιωθεί η φήμη και η οικονομική σου κατάσταση.

 

Τοξότης

Θα έχεις κοινωνική διάθεση και προκειμένου να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους, θα είσαι υποχωρητικός/ή ωστόσο με την σύνοδο της Σελήνης με τον Αρη στον 7ο σου, δεν θα σε αφήσουν να αγιάσεις. Οι άλλοι/ες γύρω σου, παρέα και ο/η αγαπημένος/η σου, θα σε προκαλούν με την στάση τους να αντιδράσεις, να κινητοποιηθείς με αποτέλεσμα να εξωτερικευτείς με βίαιο και έντονο τρόπο. Τις διαμάχες και τις εντάσεις δεν θα τις γλιτώσεις όμως αργότερα που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ηλιο από τον 9ο σου, θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου.

 

Αιγόκερως

Θα έχεις μια ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις τόσο στον εργασιακό σου χώρο, όσο και εντός σπιτιού με την Σελήνη να έχει περάσει στους Διδύμους στον 6ο σου. Πολύ περισσότερο με την σύνοδο της Σελήνης/Αρη που θα σου φέρει ένταση  και άγχος να προλάβεις να τελειώσεις τις εκκρεμότητές σου και παράλληλα, σπατάλη δύναμης και ενέργειας. Γενικότερα μπορεί να προκύψει μια αδιαθεσία γι’ αυτό απόφυγε να μείνεις πολύ ώρα στον ήλιο και την ζέστη. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο στον 8ο σου, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και να προγραμματίσεις καλύτερα οφειλές και χρέη.

 

Υδροχόος

Σήμερα θα είναι τονισμένα τα συναισθηματικά σου ζητήματα με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους στον 5ο σου. Θα έχεις ανεβασμένη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες, μόνο που με την σύνοδο της Σελήνης με τον Αρη ενδέχεται να γίνεις περισσότερο επιθετικός/ή από το αναμενόμενο. Θα είσαι βιαστικός/ή και ανυπόμονος/η και επάνω στον παρορμητισμό σου μπορεί να προκαλέσεις συγκρούσεις. Θα έχεις εγωισμό, μπορεί και αλαζονεία ωστόσο αργότερα, που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ηλιο στον 7ο σου, θα χαμηλώσεις τους τόνους και θα γίνεις περισσότερο συντροφικός/ή και υποχωρητικός/ή.

 

Ιχθύες

Σήμερα με την Σελήνη στους Διδύμους στον 4ο σου θα σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Αρη στον 4ο σου, θα νιώθεις την εσωτερική σου ενέργεια να ξεχειλίζει και προκειμένου να εκτονωθεί, είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού, διαφορετικά θα ξεσπάσεις και θα έρθεις σε προστριβές με όλους/ες. Αργότερα που θα σχηματιστεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο από τον 6ο σου, θα μπορέσεις να συζητήσεις πιο ήρεμα και αν νιώθεις πως σε καταπιέζουν οι υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας, τότε δεν έχετε παρά να βρείτε λύσεις οικογενειακώς.