Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 11:59

Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” στον 19χρονο που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική (βίντεο)

Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” στον 19χρονο που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική (βίντεο)

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 19χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο που έχασε την ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τα μεσάνυχτα της Δευτέρα λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου, στη Βέροια και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

Η είδηση του τραγικού και άδικου θανάτου του 19χρονου έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει οργή για τις συνθήκες λειτουργίας πάρκων ψυχαγωγίας ανάλογων με εκείνο της Χαλκιδική όπου ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή.

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος βρισκόταν στην περιοχή με την οικογένειά του και επισκέφθηκαν το εν λόγω λούνα παρκ για να διασκεδάσουν. Γρήγορα όμως η ανεμελιά των διακοπών έδωσε τη θέση της στην τραγωδία όταν η θέση στην οποία καθόταν ο νεαρός σε ένα παιχνίδι που είχε ανέβει με τον αδερφό του, ξεκόλλησε και ο 19χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του άτυχου νέου, το μεσημέρι της Τρίτης, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Στο μεταξύ ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην εισαγγελέα, οι δύο συλληφθέντες για την τραγωδία, που σημειώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Πρόκειται για τον 21χρονο χειριστή του παιχνιδιού, πάνω στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος και για τον 58χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Η εισαγγελέας έκρινε ότι είναι ελλιπής ο φάκελος, με τον οποίο παραπέμφθηκαν και θα πρέπει να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση.

Πηγή: news247.gr