Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 10:40

Βασίλης Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις Καμμένου

Γράφτηκε από την

Να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου σχετικά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως οι πολιτικοί εκλέγονται για να έχουν την ευθύνη του τομέα που τους αναθέτει ο πρωθυπουργός και να προσφέρουν λύσεις.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας «ο κ. Τσίπρας φέρει βαρύτατες ευθύνες και πρέπει σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο να δώσει εξηγήσεις για τη δήλωση του συγκυβερνήτη του ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μπορεί να βγουν από τις τουρκικές φυλακές σε 15 χρόνια».

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο κ. Κικίλιας κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο πως ο τρόπος που πολιτεύεται, προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά, δεν συνάδει με τη θέση, τη στάση και τον ρόλο ενός υπουργού Εθνικής 'Αμυνας σε περίοδο κρίσης.

«Απέναντι σε δύο οικογένειες που αγωνιούν μαζί με το στράτευμά μας και σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, η απάντηση δε μπορεί να είναι αυτή. Οι υπουργοί δεν είναι σχολιαστές. Κρίνονται από την αποδοτικότητα και τις αποφάσεις που παίρνουν σε κρίσιμες στιγμές. Ο κ. Καμμένος δεν είναι ο μοναδικός. Στην οικογένεια του ανθρώπου που μπήκαν ληστές στο σπίτι του, τον πυροβόλησαν πισώπλατα και χαροπαλεύει για τη ζωή του, δε μπορείς να λες ότι "δε ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο", όπως δήλωσε χθες ο κ. Τόσκας» είπε ο κ. Κικίλιας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ