Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 15:40

Αχτσιόγλου σε ΝΔ: Δεν θα προσαρμόσουμε τις πολιτικές μας αναλύσεις στο επίπεδο της αμοιβάδας

Γράφτηκε από την
Αχτσιόγλου σε ΝΔ: Δεν θα προσαρμόσουμε τις πολιτικές μας αναλύσεις στο επίπεδο της αμοιβάδας

Για το ζήτημα που έθεσε η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με δηλώσεις της για την πανδημία τοποθετήθηκε η Έφη Αχτσιόγλου.

«Μιλώντας σε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρώπη μετά την πανδημία, υποστήριξα συνοπτικά τα εξής: ότι η πανδημία ανέδειξε ως μεγεθυντικός φακός τα όρια του νεοφιλελεύθερου μοντέλου, που εξυμνούσε την ιδιωτική πρωτοβουλία και απαξίωνε τις δημόσιες δομές, που υποστήριζε ότι η αγορά σε ελεύθερη λειτουργία μπορεί να έχει τις λύσεις σε όλα τα προβλήματα» έγραψε στο Facebook η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Απ’ αυτή την τοποθέτηση, οι φωστήρες του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ διακινούν από χθες ότι εγώ είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την πανδημία ως μεγάλη ευκαιρία και ότι εν ολίγοις είμαστε περιχαρείς στον ΣΥΡΙΖΑ για τον κορωνοϊό. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

Δεν μπορώ να εγγυηθώ φυσικά ότι η αλήθεια των λόγων μου θα επικυριαρχήσει της προπαγάνδας. Γι’ αυτό που μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι τέτοιου τύπου αστείοι μηχανισμοί δεν θα μας κάνουν να αυτολογοκρινόμαστε, ούτε φυσικά και να προσαρμόσουμε τις πολιτικές μας αναλύσεις στο επίπεδο της αμοιβάδας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER