Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 20:20

Γιάννης Λαγός: Τετ-α-τετ με Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκο στις φυλακές Δομοκού (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Αν και έχουν διασπαστεί πολιτικά, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκονται σε συζητήσεις.

Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο καταδικασμένος για την δράση του με την Χρυσή Αυγή Γιάννης Λαγός έπειτα από το πολύμηνο σίριαλ της άρσης ασυλίας του από το ευρωκοινοβούλιο.

Το πάλαι ποτέ στέλεχος της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα του ισογείου που έχει δημιουργηθεί για τον αρχηγό και τα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης. Μάλιστα, στο ισόγειο βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που συνυπάρχει με τους χρυσαυγίτες στην ίδια φυλακή αλλά σε άλλη πτέρυγα.

Μάλιστα, ο Γιάννης Λαγός φέρεται να έχει και ένα πρώτο τετ-α-τετ με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Μιχαλολιάκο παρά το γεγονός ότι οι τρεις τους μέχρι πρότινος τα είχαν σπάσει πολιτικά και είχαν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή, που έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων και για τις επιθέσεις σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε Αιγύπτιους αλιεργάτες. Στο δίπλα κελί από τη μια μεριά βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη και από την άλλη μεριά ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Αντώνη Γρέγο.

Ο Γιάννης Λαγός περιμένει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για να μάθει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του, για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Με τον ίδιο να επιμένει ότι μόνο εκεί μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή αλλά τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και στις φυλακές Δομοκού υπάρχουν υπολογιστές και όλες οι συνθήκες που ζητάει ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

 

Πηγή: ethnos.gr