Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 19:30

Γιώργος Παπανδρέου: Κατεβαίνει υποψήφιος στο ΚΙΝ.ΑΛ - Ενημέρωσε τη Φώφη Γεννηματά


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής


Για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ενημέρωσε τηλεφωνικά το απόγευμα της Τετάρτης τη Φώφη Γεννηματά ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της η κ. Γεννηματά ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρώην πρωθυπουργό, όπως σε όλους τους υποψήφιους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της απόφασής του έχει ξεκινήσει με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος θα προβεί σε ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του με μήνυμα από το Πνευματικό Ίδρυμα «Γεωργίου Παπανδρέου», στις 20.00.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου προχώρησε σε μια… αινιγματική ανάρτηση με αφορμή τη νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, τροφοδοτώντας συζητήσεις για υποψηφιότητα για την προεδρία στο ΚΙΝ.ΑΛ. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας. 18 Οκτώβρη 2021. Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Πηγή: ethnos