Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 12:53

Ν. Ηλιόπουλος: «Περιμένουμε ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση»

Γράφτηκε από την
Ν. Ηλιόπουλος: «Περιμένουμε ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ περιμένει σήμερα «μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator με εντολή Μητσοτάκη;», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε για παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων. Ο κ. Δημητριάδης ούτε αυτός γνώριζε και παραιτήθηκε από 'ευθιξία'. Αυτά υποστήριξε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στην επιλογή ανάμεσα στο 'εγκέφαλος του σκανδάλου' ή 'ανέμελος παραθεριστής' επιλέγουν το δεύτερο», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Αφενός δεν πείθουν κανένα αφετέρου και στις δυο περιπτώσεις παραμένει επικίνδυνος για την δημοκρατία και τους θεσμούς», σημείωσε.

Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι «περιμένουμε να απαντήσει σήμερα στα πραγματικά ερωτήματα και να μην συνεχίσει την αυτογελοιοποίηση ισχυριζόμενος πως δεν ήξερε ή πως 'ξένες δυνάμεις' ζήτησαν τις παρακολουθήσεις Κουκάκη - Ανδρουλάκη, κάτι που διαψεύσθηκε». «Περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Πόσοι και ποιοι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθήθηκαν είτε από την ΕΥΠ είτε από το Predator με εντολή Μητσοτάκη;», ανάφερε ο κ. Ηλιόπουλος.

ΑΠΕ


NEWSLETTER