Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 10:47

Αυτιάς: «Στις 19:05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος, έκανα τον σταυρό μου…» (βίντεο)

Αυτιάς: «Στις 19:05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος, έκανα τον σταυρό μου…» (βίντεο)

Πρώτος των πρώτων αναδείχτηκε ο Γιώργος Αυτιάς στις ευρωεκλογές, συγκεντρώνοντας 306.715 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο με τη Νέα Δημοκρατία.

Την επομένη των ευρωεκλογών ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΪ μίλησε για την πρωτιά και για τους στόχους του στην Ευρωβουλή αλλά και για το μήνυμα της κάλπης στην κυβέρνηση.

«Το μήνυμα της κοινωνίας είναιι “Γιώργο μη μας ξεχάσεις”» είπε για τον εκλογικό του θρίαμβο ο ευρωβουλευτής πλέον της ΝΔ.

«Είχαμε εκλογές ασφαλούς διαμαρτυρίας (…) Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταλάβουν κάποιοι υπουργοί ότι δεν είναι αιώνιοι, είναι απαραίτητο ένα φρεσκάρισμα», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ, δηλώνοντας βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός έλαβε το μήνυμα της κοινωνίας.

Για τις επόμενες κινήσεις του είπε: «Θα πάω στις 13 περιφέρειες, θα καταγράφω συνεχώς τα προβλήματα της κοινωνίας. Όποια κοινοτική οδηγία έρχεται, δώστε μου 3 λεπτά».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως χθες τον πήρε τηλέφωνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και του είπε «πας για τον φάκελο των οικονομικών, πράσινη ανάπτυξη και ΚΑΠ».

«19.05 ήξερα ότι ήμουν πρώτος, ήρθε ένας καταιγισμός μηνυμάτων, επικοινώνησα με όλα τα δικά μου πρόσωπα, έκανα τον σταυρό μου… λοιδορήθηκα γιατί είπα ότι η οικογένειά μας και η πατρίδα μας είναι το παν και βέβαια η θρησκεία μας. (…) Με σταύρωσαν, αλλά η κοινωνία όπου πήγα μου είπε ”σ΄ευχαριστούμε”», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρει ο κόσμος ότι εκεί που θα πάω, θα πάω για αυτόν. Εμένα μόνο η κοινωνία με οδηγεί».

Πηγή: www.topontiki.gr