Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 13:41

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Αυγενάκη μετά τα νταηλίκια στο αεροδρόμιο

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Αυγενάκη μετά τα νταηλίκια στο αεροδρόμιο

Στην επιτροπή δεοντολογίας με αίτημα διαγραφής παραπέμφθηκε από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ ο Αυγενάκης μετά το επεισόδιο με υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το περιστατικό βίας, κατά το οποίο ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, φαίνεται να χειροδικεί σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τον κ. Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του.

Μετά την παροχή εξηγήσεων η επιτροπή επικύρωσε την ανωτέρω εισήγηση και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε στο Κοινοβούλιο πως ο κ. Αυγενάκης ετέθη εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Πριν το “διαζύγιο” με τη ΝΔ, το οποίο επί της ουσίας ήταν θέμα χρόνου, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε κληθεί για εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και στη συνέχεια από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Πηγή: news247.gr