Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 19:24

Ανδρουλάκης: “Όλοι μαζί την επόμενη ημέρα” – Θετικός σε debate με τον Δούκα (βίντεο)

Ανδρουλάκης: “Όλοι μαζί την επόμενη ημέρα” – Θετικός σε debate με τον Δούκα (βίντεο)

Θετικός στη διεξαγωγή ενός debate με τον Χάρη Δούκα, ενόψει του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μία ημέρα μετά τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, που του έδωσε και την πρωτιά σε ψήφους στην επικράτεια συγκεντρώνοντας 29,64% (89.288 ψήφους), ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε λόγο για κέρδος του ΠΑΣΟΚ από τη διαδικασία.

“Υπήρξε ένα εξαιρετικό κλίμα, η εκστρατεία έγινε πολιτισμένα, με σοβαρότητα, με ήθος. Νομίζω λοιπόν ότι κερδισμένο είναι το ΠΑΣΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, διότι φαίνεται ότι ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ μου πιστώνει ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, ότι δεν είμαστε ένα κόμμα που πολλοί μας αντιμετωπίζουν ως συμπλήρωμα, αλλά ένα κόμμα που έχει πια μεγάλες φιλοδοξίες”, δήλωσε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Δεν έλειψαν και τα σχόλια για τον Χάρη Δούκα και συγκεκριμένα η δήλωσή του, ότι το 70% του κόσμου ήθελε αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Ανδρουλάκης παρέπεμψε τον δήμαρχο Αθηναίων… να μάθει μαθηματικά.

“Επειδή είμαστε μηχανικοί και οι δύο κι εγώ και ο κύριος Δούκας, οι μηχανικοί πρέπει να ξέρουν και καλά μαθηματικά. Η λογική αυτή δηλαδή κάνει ένα άλμα. Στην ίδια περίπτωση, θα μπορούσε να του πει κάποιος ότι το 80% είπε ότι κακώς κατέβηκε υποψήφιος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Οι πολίτες ήρθαν σε μια διαδικασία, μας τίμησαν, επέλεξαν και θα επιλέξουν και για τον δεύτερο γύρο. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και τους τιμώ όλους, μαζί θα προχωρήσουμε, διότι πια τα πράγματα έχουν πάρει μια ανοδική τροχιά. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα από τα τρία που έχουν κυβερνήσει που έχει ανοδική πορεία, ενώ τα άλλα δύο πέφτουν συνεχώς.

Μπορούμε να επιταχύνουμε την ανοδική πορεία, αλλά θα πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι, σοβαροί, υπεύθυνοι, προγραμματικοί, χωρίς λαϊκισμούς και νομίζω αν προχωρήσουμε στην ίδια συνταγή, θα τα καταφέρουμε”.

Πηγή: news247.gr