Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 21:02

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Γράφτηκε από την
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η οικογένεια του ηθοποιού, αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Εξιτήριο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης, από το νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με την οικογένειά του. Ο ηθοποιός, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο την Τετάρτη αφότου ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό. Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η οικογένεια του ηθοποιού αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Η ανακοίνωση: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση. Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση. Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ΕΡΤ που αναζητούν λύση γύρω από τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ωστόσο, η σειρά δεν πρόκειται να σταματήσει να προβάλλεται, ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ίσως επιστρέψει την ερχόμενη Τρίτη στα γυρίσματα, τα οποία εξαρχής ήταν προγραμματισμένα, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

 


NEWSLETTER