Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 20:44

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στις “Κρίσιμες Στιγμές”

Γράφτηκε από την

Στη σειρά «Κρίσιμες Στιγμές» του Μανούσου Μανουσάκη η οποία θα προβληθεί το επόμενο διάστημα στην ΕΡΤ θα συμμετάσχει ο Μεσσήνιος ηθοποιός Νεκτάριος Φαρμάκης.

H επερχόμενη σειρά το σενάριο της οποίας υπογράφουν οι Σταύρος Αβδούλος και Ειρήνη Ριτσώνη, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Γαλάτειας Καζαντζάκη με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ιστορία λαμβάνει χώρα την δεκαετία του 40′ και ακολουθεί ένα ζευγάρι μεγαλοαστών. Αυτοί αν και αρχικά κρατούν μια διαφορετική στάση απέναντι στους Γερμανούς, στην πορεία συμμετέχουν ενεργά στην αντίσταση.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η σειρά, που τοποθετείται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ιστορίας, θα έχει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους την Τάνια Τρύπη και τον Ακη Σακελλαρίου. Πέρα από το κεντρικό ζευγάρι στην σειρά υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί ρόλοι, όπως αυτός της Νεφέλης Κουρήπου όπου θα υποδυθεί μια πολύ δυναμική κοπέλα αλλά και του Γιώργου Φλωράτου, ενός νέου παιδιού με σημαντική αντιστασιακή δράση. Τον Νεκτάριο Φαρμάκη θα τον δούμε να ενσαρκώνει έναν αντιστασιακό νέο, τον Μήτσο, που αγωνίζεται για μια καλύτερη Ελλάδα. Θυμίζουμε πως ο Μανούσος Μανουσάκης, εκτός από την σειρά «Κρίσιμες Στιγμές», σκηνοθετεί ακόμα δύο για την ΕΡΤ. Ο λόγος για το αριστούργημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, «Βαρδιάνος στα Σπόρκα» αλλά και το «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού.