Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 20:48

Παρουσίαση βιβλίου του Βάιου Κουκκόνη

Παρουσίαση του βιβλίου του Βάιου Κουκκόνη “Θα σε καλύψω”, από τις εκδόσεις “Μιχάλη Σιδέρη” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 7.30 το βράδυ, στο καφέ Oasis Ζαππείου (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 405, στην Αθήνα.

Θα μιλήσουν οι Χρύσα Σαραντοπούλου, δημοσιογράφος, Γεωργία Ρετετάκου, blogger-διαχειρίστρια της ομάδας "Βιβλίων έργα" και η Ελευθερία Κομιτοπούλου, συγγραφέας. Ο Βάιος Κουκκόνης θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
"Μία απόπειρα δολοφονίας! Ένα πιστόλι πάνω στο τραπέζι και τρεις ζωές που προσπαθούν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους!
Ο Γιώργης, η Ζέτα και η Καλυψώ είναι τρεις άνθρωποι που θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους και με δύσκολες καταστάσεις όπου χωρίς να το γνωρίζουν οι αποφάσεις τους θα επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή των υπολοίπων.
Τι κοινό έχουν; Ποιο στοιχείο τους ενώνει; Ποια σκοτεινά μυστικά εναντιώνονται στις φιλοδοξίες τους;
Τα όνειρα είναι σαν τα κάστρα! Πριν τα κατακτήσεις πρέπει πρώτα να τα πολιορκήσεις."

Ο Βάιος Κουκκόνης γεννήθηκε το 1981 στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας, όπου πέρασε τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια. Σπούδασε Μοριακή Βιολογία – Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, ενώ από το 2018 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός προετοιμάζοντας μαθητές για την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Παράλληλα, παρακολούθησε μαθήματα Δημιουργικής Γραφής με καθηγήτρια την κ. Αργυρώ Μαντόγλου. Λατρεύει το διάβασμα, τη γυμναστική και τα ταξίδια. To βιβλίο "Μόνος μαζί σου" ήταν το πρώτο συγγραφικό του
εγχείρημα.


Διαβάστε επίσης

Το νέο βιβλίο του Βάϊου Κουκκόνη με τίτλο “Θα σε καλύψω”

Ο Βάϊος Κουκκόνης στην "Ε": «Το κάθε εμπόδιο πρέπει να το μετατρέπουμε σε ευκαιρία για κάτι καλύτερο»