Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 17:00

Ο Γιώργος Θεοφάνους «Αντικριστά» με τον Κώστα Χατζή στο θέατρο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους «Αντικριστά» με τον Κώστα Χατζή στο θέατρο Παλλάς

Μία συνάντηση, δύο μοναδικές παραστάσεις στις 2 και 3 Ιουνίου στο Θέατρο Παλλάς.

Ήταν το 1991 όταν ο Κώστας Χατζής συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους στο στούντιο POLYSOUND. Ο Κώστας Χατζής ερμήνευσε τραγούδια των Γιώργου Χατζηνάσιου, Γιάννη Σπανού και Μάριου Τόκα σε μία δισκογραφική δουλειά που άφησε το στίγμα της, με τον Γιώργο Θεοφάνους να υπογράφει ως ενορχηστρωτής.

Το 2024, δηλαδή 33 χρόνια μετά, ο ένας στο πιάνο και ο άλλος με την κιθάρα του, πλαισιωμένοι από μια ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών, συναντώνται ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΑ.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τον Κώστα Χατζή στο Θέατρο Παλλάς – Guest star η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τον Κώστα Χατζή επί σκηνής στο εμβληματικό Θέατρο Παλλάς, σας υποδέχονται στον κόσμο των μελωδιών, των συναισθημάτων και των τραγουδιών που έχουν σφραγίσει τις στιγμές μας. Οι δυο τους ενώνουν διαφορετικές γενιές ανθρώπων που μεγάλωσαν με τα τραγούδια τους, ερωτεύτηκαν, αγάπησαν και συνεχίζουν να ζουν στιγμές της ζωής τους με αυτά.

Special guest η μοναδική Πέγκυ Ζήνα.

Σε αυτό το μαγικό ταξίδι συνοδοιπόροι είναι ο Άκης Δείξιμος, η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής, που ξεχωρίζουν για τις ερμηνείες τους.

Μαζί τους και η Δανιέλλα, η ερμηνεύτρια που έχει ήδη αγαπηθεί, η οποία επιφυλάσσει μια μοναδική έκπληξη: παρουσιάζει στην επιβλητική σκηνή του θεάτρου Παλλάς για πρώτη φορά τα καινούργια τραγούδια που γράφτηκαν από τους δυο δημιουργούς αποκλειστικά για τη φωνή της.