Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 09:57

Coldplay: Εντυπωσιακό το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling in Love» από τη σκηνή του Ηρωδείου

Coldplay: Εντυπωσιακό το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Feels Like I’m Falling in Love» από τη σκηνή του Ηρωδείου

Αποκαλύφθηκε» το πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Feels Like I'm Falling in Love» των Coldplay από το νέο τους άλμπουμ «Moon Music», το οποίο γυρίστηκε στο Ηρώδειο.

Ύστερα από δύο sold out συναυλίες στις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα κάλεσε τους θαυμαστές του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο. Περίπου 2.500 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στις 10 Ιουνίου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπεν Μορ (Ben Mor).

Το βίντεο το οποίο είναι γυρισμένο σε ασπρόμαυρο φόντο ξεκινά με μία γυναίκα που μεταφράζει τους στίχους του τραγουδιού στη νοηματική γλώσσα και ακολουθούν όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Στη συνέχεια η κάμερα «ταξιδεύει» στους πρόποδες του βράχου της Ακροπόλεως, στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού με τους Coldplay να είναι επί σκηνής μαζί με τη μεταφράστρια η οποία συνεχίζει να «τραγουδά» στη νοηματική γλώσσα και το αθηναϊκό κοινό να κάνει αισθητή την παρουσία του τραγουδώντας, χτυπώντας παλαμάκια και μεταφράζοντας με τη σειρά του στη νοηματική το τραγούδι.

Το βίντεο κλείνει με ένα νυκτερινό πανοραμικό πλάνο του εμβληματικού μνημείου και τον ήχο του τραγουδιού από τους θεατές που συνέχιζαν να το τραγουδούν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκρότημα ξόδεψε περίπου 3.000.000 ευρώ για το γύρισμα του βίντεο κατατάσσοντάς το μεταξύ των πιο ακριβών μουσικών βίντεο όλων των εποχών.   

Το «Moon Music» θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, σε παραγωγή Κρις Μάρτιν (Chris Martin).

ΑΠΕ-ΜΠΕ