Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 16:39

Street Food and Music Fest ’24: Δύο συναρπαστικά τριήμερα γεμάτα γεύση και μουσική στην Πάτρα

Street Food and Music Fest ’24: Δύο συναρπαστικά τριήμερα γεμάτα γεύση και μουσική στην Πάτρα

Taste Challenge and Music Experience  είναι το σλόγκαν του φετινού Street Food and Music Fest ’24 Πάτρας, του πιο αναμενόμενου event της χρονιάς, που φέτος υπόσχεται να μας χαρίσει δύο ακόμα πιο συναρπαστικά τριήμερα γεμάτα γεύση και μουσική.

20-21-22 και 27-28-29 Σεπτεμβρίου, ο Πολυχώρος 5ΕΨΙΛΟΝ στην Πάτρα, μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για foodies και music lovers. Πρωτότυπες γαστρονομικές απολαύσεις, hot μουσικά lives και πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, συνθέτουν αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες κάθε ηλικίας!

20 street food περίπτερα με κουζίνες και γεύσεις από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο Street Food and Music Fest ’24 προσφέροντας ποιότητα και γευστικές εκπλήξεις.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ

Στη μουσική σκηνή του φεστιβάλ θα εμφανιστούν τις έξι βραδιές, πολυαγαπημένοι καλλιτέχνες και must see lives του φετινού καλοκαιριού:

- ο Φοίβος Δεληβοριάς πραγματοποιεί το opening την Παρασκευή 20/9,
- η Μαρίνα Σάττι το Σάββατο 21/9,
- οι Banda Entopica την Κυριακή 22/9,
- η Ελένη Τσαλιγοπούλου την Παρασκευή 27/9,
- οι Polkar το Σάββατο 28/9,
- και ο Κωστής Μαραβέγιας κλείνει την αυλαία στις 29/9.

Ένα παιδικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις έχει σχεδιαστεί και για τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ, εμπλουτισμένο με περισσότερα θεάματα καθημερινά και πρωτότυπες μουσικοθεατρικές παραστάσεις τα Σαββατοκύριακα, προσφέροντας μία νέα επιλογή ψυχαγωγίας στις νεαρές οικογένειες, επίσης “γευστική”!

- τα “Παραμυθοπιτάκια” και “Ο θησαυρός που μύριζε σαλάμι”, οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις από την ομάδα Παραμυθοκαμώματα,
- “Η σούπα της αγάπης”, και “Με λένε Βησσαρίων Α. Μπακακούλη”, οι κουκλοθεατρικές παραστάσεις και τα εργαστήρια κατασκευής κούκλας από τις ΣΤΡΙΓΚΛΕΣ
- οι “Πέντε σωματοφύλακες κλεισμένοι στο ψυγείο” & “Οι πέντε σωματοφύλακες βγαίνουν από το ψυγείο” , οι τίτλοι των παιδικών βιβλίων του Νίκου Μιχαλόπουλου που θα παρουσιαστούν στον κήπο
- “Περιπετειες στην Μπαλονουπολη”, το εξαιρετικό balloοn show του Γιώργου Μαγκίνη
- οι αγαπημένες περιπέτειες του Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Κώστα και Μπάμπη Μακρή
- το φαντασμαγορικό Bubble Show
- και τα ακροβατικά των Χ-Saltibagos!

"Tο πιο σημαντικό είναι πως οι συναυλίες και οι παραστάσεις δεν έχουν επιπλέον χρέωση για το κοινό εντός του χώρου! Ο επισκέπτης μπορεί με το ατομικό εισιτήριο εισόδου να παρακολουθήσει τα πάντα, και χάρη στο βραχιολάκι του να μπορεί να μπαινοβγαίνει από το πάρκο, όσες φορές επιθυμεί μέσα στην ίδια μέρα" τονίζεται από τους διοργανωτές.

Γενική Είσοδος 5€

*Το εισιτήριο έχει ισχύ για όλη την ημέρα, με δυνατότητα εισόδου – εξόδου.
** Τα θεάματα δεν έχουν επιπλέον χρέωση εντός του χώρου.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 23:00 , Σαββατοκύριακο 10:00 – 23:00

Τηλ. Επικοινωνίας : 6906237045.