Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 15:10

Οδηγώντας με ηλεκτρικό αυτοκίνητο στους δρόμους της Μεσσηνιακής και της Λακωνικής Μάνης (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Τον επαρχιακό δρόμο Καλαμάτας - Αρεόπολης επέλεξε το κανάλι στο youtube "EV Loader", ώστε να παρουσιάσει τη διαδρομή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Tesla Model 3.

Ξεκινώντας από το Οίτυλο και περνώντας από διάφορα σημεία όπως από τη Στούπα, την Καρδαμύλη και την Καλαμάτα, μέχρι να καταλήξει στην Αθήνα, το σύστημα Tesla Autopilot δοκιμάστηκε στους δρόμους της Μεσσηνιακής και της Λακωνικής Μάνης.

To Tesla Autopilot είναι ένα προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού από την Tesla, inc. που έχει δυνατότητες ευθυγράμμιση λωρίδας, προσαρμοζόμενου ελέγχου πορείας, αυτόματης αλλαγή λωρίδας, αυτόνομη πλοήγηση σε αυτοκινητόδρομους και την ικανότητα ο οδηγός να μπορεί να καλέσει το όχημα ενώ αυτό βρίσκετε σε κάποιο γκαράζ ή σε κάποια θέση πάρκινγκ. Όλες αυτές οι δυνατότητες έχουν σαν προϋπόθεση την επιβλέψει του οδηγού.

Το Tesla Model 3 είναι ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό sedan με κορυφαίες επιδόσεις και πωλήσεις μέχρι τώρα σε βόρεια Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική. Πριν από δυο μήνες η Ελληνική Αντιπροσωπεία της Tesla​ ξεκίνησε να παραδίδει αυτοκίνητα και το Μάρτιο του 2021 παρέδωσε συνολικά 168 αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

Tο EV Loader είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει σε οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων να φορτίζουν το όχημα τους σε διαφορετικά σημεία φόρτισης, χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο σύστημα πληρωμών. Οι ιδιοκτήτες σταθμών φόρτισης όπως ξενοδοχεία, δήμοι, καταστήματα και πάρκιγκ χρησιμοποιούν το λογισμικό για την απομακρυσμένη διαχείριση των σταθμών τους και για να τους καταστήσουν ορατούς σε οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.

Δείτε το βίντεο:

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=VRxtBnGaKkU}