Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 12:15

YouTube: Στα «σκαριά» μετατροπή όλων των unlisted videos σε private

Γράφτηκε από την
YouTube: Στα «σκαριά» μετατροπή όλων των unlisted videos σε private

Το YouTube με μία νέα ενημέρωση που θα προβεί για την ασφάλεια των χρηστών του πρόκειται να μετατρέψει όλα τα unlisted videos σε private, εάν οι «καναλάρχες» δεν ενεργήσουν εμπράκτως.

Ειδικότερα, από τις 23 Ιουλίου, όλα τα unlisted videos που ανέβηκαν πριν από την 1η Ιανουαρίου του 2017 θα γίνουν private. Το YouTube είχε προβεί σε μία ενημέρωση προκειμένου όλα τα links των unlisted videos να μην προβάλλονται από ανεπιθύμητους επισκέπτες, και τώρα προχωρά με τη δημιουργία νέων links για τις παλαιότερες αναρτήσεις, όπως αναφέρει το techgear.

Αυτό σημαίνει ότι τα ήδη υπάρχοντα links θα «εξαλειφθούν», επομένως προκύπτει η ανάγκη της μετατροπής αυτών των video σε private. Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα είναι ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε από την επικείμενη ενημέρωση.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εδώ έως τις 23 Ιουλίου, ώστε να διατηρήσετε τα unlisted URLs σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εντοπίσετε τα video σας που θα συμπεριληφθούν σε αυτή τη νέα αλλαγή του Youtube: 1) Μεταβείτε στο Youtube Studio, 2) Επιλέξτε το Content από το αριστερό μενού, 3) Εφαρμόστε το Unlisted κριτήριο κάτω από το Visibility.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER