Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 20:39

WhatsApp: Νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες την επεξεργασία μηνυμάτων

Γράφτηκε από την
WhatsApp: Νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες την επεξεργασία μηνυμάτων

Η πλατφόρμα επικοινωνίας WhatsApp ανακοίνωσε την έναρξη μίας νέας λειτουργίας τις επόμενες εβδομάδες, κατά την οποία οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργάζονται τα μηνύματά τους έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή τους.

Το WhatsApp ανακοίνωσε πως θα επιτρέψει στους χρήστες να επεξεργάζονται μηνύματα έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή τους.

Η συγκεκριμένη λειτουργία, την οποία διαθέτουν ήδη τα ανταγωνιστικά μέσα επικοινωνίας, όπως το "Telegram" και το "Signal", αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

"Από τη διόρθωση ενός απλού ορθογραφικού λάθους μέχρι την προσθήκη επιπλέον κειμένου σε ένα μήνυμα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας προσφέρουμε περισσότερο έλεγχο στις συνομιλίες σας", ανέφερε η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων τη Δευτέρα (22/5).

"Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα σε ένα μήνυμα που έχετε στείλει και να επιλέξετε "Επεξεργασία" από το μενού για έως και δεκαπέντε λεπτά μετά", προσθέτει.

Τα επεξεργασμένα μηνύματα θα επισημαίνονται ως "επεξεργασμένα", ώστε οι παραλήπτες να γνωρίζουν ότι το περιεχόμενο έχει αλλάξει. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, δεν θα φαίνεται πως το μήνυμα έχει τροποποιηθεί.

Σημειώνεται πως παρόμοιες λειτουργίες εισήγαγαν το Facebook, πριν από σχεδόν μια δεκαετία, και το Twitter, την προηγούμενη χρονιά.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER