Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 15:50

Ksou Ksou: Η εφαρμογή που διώχνει τα κουνούπια και τις κατσαρίδες (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Σαν... εφιάλτης ακούγεται στο αυτί ο ενοχλητικός ήχος από τα κουνούπια.

Πλέον όμως υπάρχει εφαρμογή που υπόσχεται να... σώσει τον βραδινό καλοκαιρινό ύπνο.

Με το πάτημα ενός κουμπιού η πρώτη ελληνική εφαρμογή για κινητά, που διατίθεται δωρεάν, διώχνει τα ενοχλητικά κουνούπια, αλλά και τις κατσαρίδες! Το Ksou Ksou & το KatsaridoKsouKsou, σας δίνει τη δυνατότητα να απωθήσετε οποιοδήποτε κουνούπι και κατσαρίδα βρίσκεται γύρω σας.

Δημιουργός της εφαρμογής ο Χρήστος Αποστόλου, ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, είπε πώς μπορούμε να προμηθευτούμε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή. Απλώς πληκτρολογούμε «ξου ξου» με ελληνικούς ή ξένους χαρακτήρες στη μηχανή αναζήτησης και αποκτάμε πρόσβαση στην εφαρμογή.

Όπως εξηγεί ο 26χρονος Χρήστος Αποστόλου, με το πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται από το ηχείο του κινητού τηλεφώνου ένα αρχείο ήχου και κρουστικοί ήχοι που δεν μπορεί να το αντιληφθεί το ανθρώπινο αυτί εξαιτίας των ιδιαίτερων συχνοτήτων. 

Παρ' όλα αυτά, οι συχνότητες του αρχείου που εκπέμπονται είναι ιδιαίτερα ενοχλητικές για τα κουνούπια και τις κατσαρίδες. Η εφαρμογή καλύπτει σύμφωνα με το reader χώρο περίπου 9 τετραγωνικών μέτρων και δεν χρειάζεται σύνδεση στο Διαδίκτυο.


NEWSLETTER