Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 19:03

Συνελήφθη 53χρονος για εμπόριο ναρκωτικών σε Αχαΐα και Ηλεία

Γράφτηκε από την
Συνελήφθη 53χρονος για εμπόριο ναρκωτικών σε Αχαΐα και Ηλεία

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα ένας 53χρονος έμπορος ναρκωτικών, από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που περιήλθαν στην κατοχή τους, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση και παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 53χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν: μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης, βάρους 291 γραμμαρίων, δεκαέξι ακόμα ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 263 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα χασίς, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος, εκμεταλλευόμενος ότι το σπίτι του γειτνιάζει στη θάλασσα, είχε επιμελώς κρύψει τα ναρκωτικά στα αλμυρίκια και μάλιστα μέσα στις κουφάλες των δέντρων στην αυλή του σπιτιού του, καθώς και κάτω από βράχια στην ακτή, δίπλα στον μαντρότοιχο του. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά στην Αχαΐα και την Ηλεία, ενώ η συνολική χρηματική αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ανέρχεται στα 7.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER