Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 16:14

Σύλληψη τσιγγάνων για φωτιά στον Πάμισο 

Σύλληψη τσιγγάνων για φωτιά στον Πάμισο 

Δύο Ελληνες τσιγγάνοι φέρονται ότι έβαζαν χθες φωτιές στη δυτική όχθη του Παμίσου, τριγυρνώντας με ένα ασημί αυτοκίνητο. Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας. 

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, πυροσβεστικές δυνάμεις χθες γύρω στις 11 το πρωί επιχειρούσαν κατάσβεση στη χωματερή του Δήμου Μεσσήνης, στα Λιμενικά. Τότε δέχτηκαν από το κέντρο της υπηρεσίας ενημέρωση ότι πυροφύλακας ειδοποίησε για φωτιά στη δυτική όχθη του Παμίσου. Εν τω μεταξύ μαζί με τα πυροσβεστικά που έφυγαν ήταν και δύο του Δήμου Μεσσήνης και ένας από τους υπαλλήλους "έπεσε" πάνω στο ασημί αυτοκίνητο με τους τσιγγάνους, οι οποίοι μάλιστα τον... κατεύθυναν πού είναι η πυρκαγιά. Λίγο μετά κάτοικοι στη γύρω περιοχή ανέφεραν ότι οι εν λόγω τσιγγάνοι ήταν αυτοί οι οποίοι πιθανότατα έβαζαν τις φωτιές.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος των δύο υπόπτων σχηματίστηκε δικογραφία από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Καλαμάτας, η οποία βασίζεται και σε μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στον εισαγγελέα. 

 

Ν.Κ.