Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 10:26

Συνελήφθη ο 25χρονος που έκανε βανδαλισμούς στο κέντρο της Καλαμάτας - Ζημιές τουλάχιστον 2.300 ευρώ

Γράφτηκε από την

 

Ενας 25χρονος Ελληνας, ο οποίος μένει στην Καλαμάτα και έχει ξανασυλληφθεί, είναι ο άνθρωπος που στο πέρασμά του έσπαγε τους καθρέφτες αυτοκινήτων και έκανε ζημιές σε παρκαρισμένα οχήματα τα ξημερώματα της Τρίτης, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Ο άλλος νεαρός που ήταν μαζί φέρεται να μη συμμετείχε και απλώς να τον ακολουθούσε. Γι' αυτό και, το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθη μόνο ο 25χρονος - ο οποίος οδηγήθηκε την ίδια μέρα στην εισαγγελέα υπηρεσίας με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Η εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, και στη συνέχεια ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος. 

Ο συγκεκριμένος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές και είχε συλληφθεί ξανά στις αρχές του χρόνου γιατί σε έλεγχο της ΟΠΚΕ βρέθηκε να κατέχει 27 ναρκωτικά χάπια. 

6 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 2.300 ΕΥΡΩ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την Αστυνομία, φθορές στα αυτοκίνητά τους κατήγγειλαν συνολικά 6 ιδιοκτήτες, οι οποίοι βρήκαν σπασμένους τους καθρέφτες στα οχήματά τους ή με χτυπήματα στις πόρτες και αλλού. Οι ζημιές που προκάλεσε ο νεαρός που συνελήφθη εκτιμάται ότι φτάνουν τα 2.300 ευρώ. 

Οπως είχε γράψει η "Ε" στο φύλλο της Τετάρτης, δύο νεαροί αναστάτωσαν το κέντρο της Καλαμάτας ξεσπώντας την οργή τους σε καθρέφτες αυτοκινήτων, κάδους και ζαρντινιέρες. Φέρονται να βγήκαν μεθυσμένοι από ένα μαγαζί κάπου στο Πάρκο Σιδηροδρόμων και περπατώντας να έφτασαν μέχρι τους Ταξιάρχες, όπου τους είδαν περίοικοι και φώναξαν την Αστυνομία. 

Την προανάκριση της υπόθεσης είχε αναλάβει το Α.Τ. Καλαμάτας.