Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 12:05

Σύλληψη 50χρονου για χασίς στο σπίτι και στο σκάφος του στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Σύλληψη 50χρονου για χασίς στο σπίτι και στο σκάφος του στην Καλαμάτα

Σε σκάφος στο καρνάγιο της μαρίνας στην Καλαμάτα έκρυβε τα 207,4 από τα συνολικά 239,4 γραμμάρια χασίς που του βρήκαν οι αστυνομικοί, ένας 50χρονος Ελληνας παλιός γνώριμος της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 50χρονος ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης είχε να απασχολήσει τις διωκτικές αρχές από το 2009, οπότε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 χρόνων για διακίνηση ως τοξικομανής -καθώς ένα χρόνο νωρίτερα είχε συλληφθεί στον... ύπνο σε μια αποθήκη αγροκτήματος στην Κηπούπολη, όπου φύλαγε τότε αντίστοιχη ποσότητα χασίς. Ο συλληφθείς όμως είχε και πιο πριν περιπέτειες με το νόμο και στη Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας τον ήξεραν ως βαρύ χρήστη σκληρών ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας τον αναζήτησαν ξανά όταν δέχτηκαν μια πληροφορία, που έλεγε πως κατέχει και διακινεί ποσότητες χασίς. Ο... πληροφοριοδότης έδωσε το όνομά του (του συλληφθέντα) και είπε στους αστυνομικούς πού θα βρουν τα ναρκωτικά κι έτσι πήγαν και έψαξαν το σκάφος, το οποίο ανήκει στον ίδιο. Εκεί, βρήκαν σε ντουλαπάκι 3 ανισοβαρείς ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 207,4 γραμμαρίων. Επειτα πήγαν στο διαμέρισμα όπου μένει η μητέρα του και αυτός κατά διαστήματα, στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν: ποσότητα χασίς 32 γραμμαρίων, ποσότητα χασίς αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, σακουλάκια τροφίμων και το ψαλίδι που χρησιμοποιούσε για τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Την Πέμπτη ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Καλαμάτας, η οποία του άσκησε δίωξη για κατοχή χασίς με σκοπό τη διακίνηση και σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ν.Κ.


NEWSLETTER