Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 20:54

Εμφανίστηκε μετά το αυτόφωρο ο δράστης που πήγε να κάψει τη γυναίκα του

Γράφτηκε από την

Εμφανίστηκε αλλά δε συνελήφθη καθώς παρήλθαν τα όρια του αυτοφώρου, ο 35χρονος από τη Θουρία που αποπειράθηκε να κάψει ζωντανή την Ουκρανή γυναίκα του μέσα σε αυτοκίνητο στη Θουρία.
Το συμβάν έγινε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής κι έκτοτε αστυνομικοί και οικείοι του τον αναζητούσαν καθώς είχε εξαφανιστεί. Οπως πληροφορηθήκαμε, προχθές εθεάθη στο νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε και μίλησε με τη γυναίκα του, η οποία νοσηλεύεται με εγκαύματα στα χέρια, τους μηρούς και την κοιλιά. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.
Οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν από ένα μήνα περίπου, σύμφωνα με ντόπιους. Τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, φαίνεται πως τσακώθηκαν για μια ακόμα φορά. Στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στη Θουρία ο άντρας περιέλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητο του πατέρα του, στο οποίο επέβαινε η γυναίκα, και του έβαλε φωτιά. Γρήγορα έπιασαν φωτιά τα ρούχα της αλλά κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και να σωθεί με τη βοήθεια και των γειτόνων. Από τύχη μάλιστα γλύτωσε καθώς κινδύνευσε να παρασυρθεί από το αυτοκίνητο που κύλησε προς το μέρος της καθώς καιγόταν.