Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 07:51

Πορτοφολάδες από Αθήνα στη λαϊκή της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Πορτοφολάδες από Αθήνα στη λαϊκή της Καλαμάτας

Πορτοφολάδες κατέβαιναν από την Αθήνα στην Καλαμάτα με αυτοκίνητο και... ξαλάφρωναν τα Σάββατα από τα πορτοφόλια τους τον κόσμο που ψώνιζε στη λαϊκή αγορά

Πρόκειται για δύο άνδρες (29χρονος Ελληνας και 58χρονος Πακιστανός) και δύο γυναίκες (35χρονη Ελληνίδα και 46χρονη Αλβανή) που το έκαναν αυτό 3 Σάββατα, από τον περασμένο Μάιο μέχρι και το περασμένο Σάββατο, οπότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με συναδέλφους τους της ΔΙΑΣ, τους συνέλαβαν. Πριν συλληφθούν πρόλαβαν και έκλεψαν 4 πορτοφόλια, ενώ οι αστυνομικοί τούς βρήκαν σε έρευνα 583,49 ευρώ και 2.600 λεκ Αλβανίας.

Για... ψώνια στη λαϊκή της Καλαμάτας είχαν κατέβει ξανά στις 4 Αυγούστου, όπως προκύπτει από μαρτυρίες, ενώ υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που τους συνδέει με την κλοπή πορτοφολιού, που έγινε στις 26 του περασμένου Μαΐου. Τότε είχαν βρει στο πορτοφόλι μαζί με τις τραπεζικές κάρτες και τους κωδικούς pin και είχαν σηκώσει από ΑΤΜ 840 ευρώ από τη μία κάρτα και 3.840 ευρώ από την άλλη, ενώ στο πορτοφόλι είχε 750 ευρώ σε μετρητά. 


NEWSLETTER