Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 17:48

Καλαμάτα: Σύλληψη 37χρονου φυγόποινου για διακεκριμένες κλοπές

Καλαμάτα: Σύλληψη 37χρονου φυγόποινου για διακεκριμένες κλοπές

 

Εναν 37χρονο φυγόποινο συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης στην Καλαμάτα αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο συλληφθείς είχε δικαστήριο στις 16 του μήνα και δεν εμφανίστηκε.

Δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για διακεκριμένες κλοπές και το δικαστήριο απέρριψε την έφεσή του ως ανυποστήρικτη -οπότε τώρα θα πρέπει να εκτίσει την ποινή κάθειρξης 7 χρόνων που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα (στις 15 Ιουνίου του 2017) από το Μονομελές Κακουργιοδικείο Καλαμάτας. Ο κατηγορούμενος δεν φυλακίστηκε τότε επειδή το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του και έμεινε ελεύθερος υπό όρους.

Ο 37χρονος μαζί με έναν ακόμα είχαν κλέψει πέρυσι στις 14 Φεβρουαρίου ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο από τον Ριζόμυλο, καθώς και δύο μηχανάκια σε προγενέστερο χρόνο στην Καλαμάτα, ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν ένα ακόμα. Τους είχαν βρει οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Σανταρόζα στην Παραλία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας να σπρώχνουν το παλιό αγροτικό, το οποίο είχε ξεμείνει από βενζίνη.

Ν.Κ.