Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 14:47

Σύλληψη 52χρονου για ναρκωτικά στην Δυτική Μάνη

Σύλληψη 52χρονου για ναρκωτικά στην Δυτική Μάνη

Ενας 52χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στο Ανατολικό του Κέντρου Αβίας στη Δυτική Μάνη, μετά από έρευνα που του έγινε για ναρκωτικά στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δυτικής Μάνης είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά, ενώ βρήκαν πάνω του και στο σπίτι συνολικά 155,3 γραμ. χασίς. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συλληφθέντα και τον έλεγξαν αρχικά εκτός σπιτιού. Βρήκαν πάνω του δύο διαφορετικές ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 11,3 γραμ. Ακολούθησε κατ' οίκον έρευνα, όπου σε τρία διαφορετικά σημεία βρέθηκαν 3 ανισοβαρείς ποσότητες χασίς σε πλαστικές σακούλες, συνολικού βάρους 144 γραμ. Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα πλαστικό δοχείο με σπόρους χασίς 42 γραμ.

 

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

Χθες το πρωί συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα με μικροποσότητες χασίς και ηρωίνης, στο Αριοχώρι και την Καλαμάτα. Συγκεκριμένα στην Καλαμάτα συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 20χρονος Ελληνας, γιατί σε έλεγχο βρέθηκε να κατέχει 4,1 γραμ. χασίς. Στο Αριοχώρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας μια 30χρονη Ελληνίδα γιατί κατείχε 1 γραμ. ηρωίνης.