Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 11:59

Βρέθηκαν οι διαρρήκτες σπιτιών και καταστημάτων στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Βρέθηκαν οι διαρρήκτες σπιτιών και καταστημάτων στη Μεσσήνη

Τέσσερις Ρομά (δύο 31χρονοι, ένας 36χρονος και ένας 46χρονος) είναι σύμφωνα με την Αστυνομία οι διαρρήκτες δύο σπιτιών και ενός καταστήματος στη Μεσσήνη.

Οπως προέκυψε από βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες, οι τέσσερίς τους στις 11 και στις 13 Δεκεμβρίου μπήκαν σε δύο σπίτια κι έκλεψαν χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ από το κατάστημα πήραν 200 ευρώ μετρητά και πράγματα αξίας 560 ευρώ.

Τις διαρρήξεις εξιχνίασε τo Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, που έκανε τη διερεύνηση και σχημάτισε και τη δικογραφία για τις κλοπές.

Οπως λοιπόν αναφέρουν οι πληροφορίες, οι 4 αρχικά μπήκαν στις 11 του μήνα στο πρώτο σπίτι παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Αυτό έγινε μεταξύ 6 το απόγευμα με 8 το βράδυ, το διάστημα δηλαδή που έλειψαν οι ιδιοκτήτες. Οπως οι ίδιοι δήλωσαν στην Αστυνομία, οι διαρρήκτες πήραν από το σπίτι τους μια τηλεόραση, ένα laptop, 3 δαχτυλίδια και 100 ευρώ σε μετρητά.

Τα δύο επόμενα χτυπήματα έγιναν στις 13 του μήνα, σε ένα σπίτι και ένα κατάστημα. Στο σπίτι κατάφεραν να μπουν από το παράθυρο δωματίου και έκλεψαν 150 ευρώ σε μετρητά, χρυσές αλυσίδες και χρυσά δαχτυλίδια αξίας -κατά δήλωση του ιδιοκτήτη- 3.000 ευρώ, καθώς και μια καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα. Από το κατάστημα έκλεψαν οινοπνευματώδη ποτά και πήραν από το συρτάρι της ταμειακής 200 ευρώ μετρητά. Επίσης, έκλεψαν δύο κάμερες και το ηχοσύστημα, αξίας όλα μαζί 560 ευρώ.

Η δικογραφία σε βάρος των 4 θα πάει στην εισαγγελέα Καλαμάτας για να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

N.K.


NEWSLETTER