Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 11:46

Αργολίδα: Κλοπές σε σπίτια με λεία άνω των 12.000 ευρώ σε χωριά Επιδαύρου και Ερμιονίδας

Γράφτηκε από την
Αργολίδα: Κλοπές σε σπίτια με λεία άνω των 12.000 ευρώ σε χωριά Επιδαύρου και Ερμιονίδας

Πάνω από 12.000 ευρώ ήταν το περιουσιακό όφελος, που είχαν αποκομίσει τρεις κλέφτες, που δρούσαν στην περιοχή της Αργολίδας.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 30χρονο και έναν 34χρονο, που κατηγορούνται για τουλάχιστον 3 κλοπές σε σπίτια σε χωριά της Επιδαύρου και της Ερμιονίδας. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Επιδαύρου και Ερμιονίδας, εξακριβώθηκε ότι οι τρεις κατά το χρονικό διάστημα από την 4.6.2019 έως την 20.6.2019, διέπραξαν μία κλοπή σε οικία σε χωριό του Δήμου Επιδαύρου και δύο ακόμα κλοπές σε οικίες σε χωριά του Δήμου Ερμιονίδας.

Όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνούσε τις 12.000 ευρώ, ενώ παράλληλα κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Η δικογραφία, που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.


NEWSLETTER