Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 12:48

23 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
23 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 23 συλλήψεις έγιναν την περασμένη Πέμπτη σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

Ενας Ελληνας για κατοχή 3 γραμμαρίων ηρωίνης και ένας Πακιστανός για κατοχή 3,3 γραμμαρίων χασίς.

Ενας 39χρονος Καλαματιανός, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης έκλεψε 6 τάματα από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα – τα οποία βρήκαν οι αστυνομικοί την επομένη όταν τον συνέλαβαν.

Ενας Ρομά για ρευματοκλοπή.

Ενας 71χρονος Καλαματιανός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ο ηλικιωμένος πήγε στην Αστυνομία για να βγάλει άδεια κατοχής μιας καραμπίνας, που αγόρασε από έναν άλλο και εκεί προέκυψε ότι το όπλο είχε κλαπεί το 2015 από την Ικλαινα.

Τέσσερις Ελληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο Ελληνες και ένας Σενεγαλέζος για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, και συγκεκριμένα γιατί πωλούσαν ομπρέλες, υαλοκαθαριστήρες και ρούχα.

Και 10 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.

 

ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εξιχνιάστηκε και η κλοπή ενός δίκυκλου που είχε γίνει στις 6 του μήνα στη Μεσσήνη. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έπιασαν έναν 44χρονο Νησιώτη στον Αγιο Φλώρο του Δήμου Καλαμάτας να το οδηγεί, αλλά δεν συνελήφθη επειδή έχει περάσει το αυτόφωρο. Σε βάρος του όμως σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης. Ο 44χρονος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά.


NEWSLETTER