Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 19:40

6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

 

Συνολικά 6 συλλήψεις για μικροποσότητες χασίς, ηρωίνης και χαπιών έκαναν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών το πρωί της Πέμπτης σε Καλαμάτα, Αγιο Φλώρο και Πήδημα.

Στους 4 από τους συλληφθέντες (3 Ελληνες και ένας Βούλγαρος), ηλικίας από 20 έως 33 χρόνων, βρέθηκαν πάνω τους συνολικά 4,7 γραμ. χασίς, σε έναν 50χρονο 3,2 γραμ. ηρωίνη και σε έναν 28χρονο 18 χάπια.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε μια ακόμα σύλληψη, ενός 43χρονου φυγόποινου ρομά από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί πριν από δύο χρόνια από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας σε 5 μήνες φυλάκιση για κλοπή.

 

ΕΚΛΕΨΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Επίσης από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί στα Αρφαρά ένας 45χρονος Καλαματιανός, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πολλάκις καταδικασμένος για κλοπές. Ο άνδρας συνελήφθη γιατί νωρίτερα έκλεψε από την οδό Βασ. Ολγας στην Καλαμάτα μια μηχανή – η οποία και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη. Να σημειώσουμε ότι συνηθίζεται χρήστες ναρκωτικών να κλέβουν δίκυκλα, για να πηγαίνουν σε τσιγγάνικους καταυλισμούς γύρω από την Καλαμάτα και να αγοράζουν τη δόση τους, ενώ μετά τα παρατάνε.

 


NEWSLETTER