Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 14:29

31 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

 

Συνολικά 31 συλλήψεις έγιναν την Παρασκευή στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στη Μεσσηνία.

Μεταξύ αυτών και η σύλληψη από την Ασφάλεια Καλαμάτας ενός 27χρονου Αλβανού για κλοπή από διαμέρισμα στην Καλαμάτα. Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι διέρρηξε το προηγούμενο βράδυ την πόρτα στο διαμέρισμα και έκλεψε από μέσα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και 1.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής μετά από την αξιοποίηση μαρτυριών.

Επίσης, στη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν και 4 Ελληνες (οι 3 ηλικίας 21, 23 και 67 χρόνων στην Καλαμάτα και ένας 52χρονος στο Κοπανάκι) για μικροποσότητες χασίς, ένα τσιγαριλίκι και 2 ναρκωτικά δισκία. Ακόμη συνελήφθησαν 2 Ελληνες Ρομά για ρευματοκλοπή και 2 φυγόποινοι Ρομά με αποφάσεις των Πλημμελειοδικείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών ο ένας και για κλοπή ο άλλος, καθώς και 9 Ελληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τέλος, συνελήφθησαν και 12 αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και θα απελαθούν.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, μία περίπτωση κλοπής σε καφενείο (απ' όπου πήραν 130 ευρώ) και μία περίπτωση κλοπής οχήματος, που είχαν γίνει τη νύχτα 17 προς 18 του μήνα στα Φιλιατρά. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος 22χρονου Ρομά, ο οποίος φέρεται ότι έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.