Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 08:08

Δεκατρείς συλλήψεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Δεκατρείς συλλήψεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις στη Μεσσηνία

Δεκατρία άτομα, 7 Ελληνες και 6 αλλοδαποί, συνελήφθησαν στη Μεσσηνία σε εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις από τις 17 έως τις 20 Μαρτίου, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο νομό. Παρόμοιες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε αυτές τις επιχειρήσεις, συνολικά συνελήφθησαν 35 άτομα, προσήχθησαν 53 και έγινε έλεγχος σε 362. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 305 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 59 παραβάσεις. Στη Μεσσηνία κατασχέθηκαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκι χασίς.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Ειδικότερα, στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: 3 Ελληνες για ναρκωτικά, 1 Ελληνας για καταδικαστικό έγγραφο, 2 Ελληνες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 1 Ελληνας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 6 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Αργολίδα συνελήφθησαν 7 άτομα, στην Αρκαδία 2, στην Κορινθία 3 και στη Λακωνία 10.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, “οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.


NEWSLETTER