Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 09:22

Απατεώνες παριστάνουν το δήμαρχο Καλαμάτας και μαζεύουν λεφτά

Γράφτηκε από την
Απατεώνες παριστάνουν το δήμαρχο Καλαμάτας και μαζεύουν λεφτά

 

 

Απατεώνας, προφανώς επικεφαλής ομάδας, επιχείρησε να ξεγελάσει και να αποσπάσει χρήματα από επιχειρηματίες της Καλαμάτας, προσποιούμενος σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι είναι ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και ζητεί οικονομική ενίσχυση του δήμου.

Για τα περιστατικά αυτά ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, και ο δήμος με ανακοίνωσή του ενημερώνει και προειδοποιεί για να έχουν το νου τους άλλοι επιχειρηματίες και δημότες:

«Δήμος Καλαμάτας: Προσοχή σε απατεώνες.

Από το Δήμο Καλαμάτας γίνεται γνωστό ότι άγνωστος/οι, χρησιμοποιώντας το όνομα και την ιδιότητα του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες της πόλης, αιτούμενοι βοήθεια δήθεν για ενίσχυση του δήμου σε τρόφιμα, προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν μέσω οικονομικής συναλλαγής. 

Τα περιστατικά ήρθαν σε γνώση του δημάρχου και άμεσα ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, ενώ από το δήμαρχο θα ακολουθήσει και κατάθεση μήνυσης κατ’ αγνώστων.

Σύμφωνα με τις περιγραφές ο τρόπος δράσης των απατεώνων έχει εμφανιστεί και σε άλλες περιπτώσεις απόπειρας εξαπάτησης στη χώρα.

Από το δήμο εφιστάται ιδιαίτερη προσοχή προς όλους και τονίζεται κατηγορηματικά ότι συναλλαγές, χορηγίες, προσφορές κ.λπ. που σχετίζονται με το δήμο, ακολουθούν πάντα την οριζόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία».


NEWSLETTER