Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 11:46

16 συλλήψεις στη Μεσσηνία σε αστυνομική επιχείρηση

16 συλλήψεις στη Μεσσηνία σε αστυνομική επιχείρηση

Συνολικά 16 άτομα συνελήφθησαν στη Μεσσηνία σε σύνολο 36 που συνελήφθησαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Πέμπτη, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα πέρυσι το Μάιο στη Μεσσήνη, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς, ηρωίνης και λαθραίου καπνού.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

Ενας 42χρονος Ελληνας στην Καλαμάτα γιατί έκλεψε κινητό τηλέφωνο από ανασφάλιστο αυτοκίνητο, αλλά τον κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος - κι επειδή είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες πράξεις, αναγνωρίστηκε και συνελήφθη.

Τρεις Ελληνες και ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά, ενώ κατασχέθηκαν: ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 9,4 γραμ., ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 5,2 γραμ.

Ενας 64χρονος Ελληνας μετά από έρευνα στο σπίτι του στην Καλαμάτα για παράβαση του τελωνει

Δύο Ελληνες για καταδικαστικά έγγραφα.

Εξι Ελληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ενας αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και θα απελαθεί.

Επίσης, εξιχνιάστηκε από αποτύπωμα μια περίπτωση κλοπής που έγινε πέρυσι στις 17 Μαΐου σε κατάστημα με υαλικά είδη σπιτιού στη Μεσσήνη. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε σε βάρος μιας 24χρονης, από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, δικογραφία για κλοπή η οποία περιλαμβάνει και άγνωστη συνεργό της. Οι δύο γυναίκες παρίσταναν τις πελάτισσες κι ενώ η μια απασχολούσε την ιδιοκτήτρια, η άλλη άρπαξε 200 ευρώ από το ταμείο και την τσάντα της παθούσας, που περιείχε 1.500 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.