Πέμπτη, 07 Μαϊος 2020 18:50

Κλοπές στη Μεσσηνία: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος ελεύθερος ο ανήλικος

Γράφτηκε από την
Κλοπές στη Μεσσηνία: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος ελεύθερος ο ανήλικος


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο 28χρονος Ρομά, που συνέλαβαν μαζί με έναν ανήλικο το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας για 10 κλοπές και 4 απόπειρες κλοπής,τις οποίες οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαΐου.

Ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να αποζημιώσει εντός 15 ημερών όλους τους παθόντες, ειδάλλως θα οδηγηθεί και αυτός στις φυλακές.
Θυμίζουμε ότι οι δυο τους, μαζί με έναν ακόμη 27χρονο ομόφυλό τους, έπαιρναν... σβάρνα ό,τι κατάστημα έβρισκαν μπροστά τους, περιφερόμενοι με κλεμμένα αυτοκίνητα (τα οποία στη συνέχεια έκαιγαν) από χωριό σε χωριό, στους Δήμους Καλαμάτας, Οιχαλίας, Μεσσήνης, Πύλου-Νέστορος και στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας.
Συνολικά από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, ενώ χθες οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής ομάδας, του εμπρησμού και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες.


NEWSLETTER