Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 22:19

Επεισόδιο με Σουδανό στα Φιλιατρά: Μήνυση γονέων για απόπειρα αρπαγής παιδιού (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Επεισόδιο με Σουδανό στα Φιλιατρά: Μήνυση γονέων για απόπειρα αρπαγής παιδιού (βίντεο)

 

Μήνυση για απόπειρα αρπαγής του 3,5 χρονών παιδιού τους από ένας 29χρονο Σουδανό κατέθεσαν γονείς το βράδυ της Παρασκευής στα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, απόψε γύρω στις 8 το βράδυ και ενώ το κοριτσάκι έπαιζε στην πλατεία των Φιλιατρών, ο 29χρονος το τράβηξε από την μπλούζα με την μητέρα να υποστηρίζει, ότι είχε πρόθεση να το αρπάξει.

Άμεσα έγινε καταγγελία και μετά από λίγο ο 29χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί το Σάββατο στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση. “Είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό το τελευταίο διάστημα μετά από αυτό που είχαμε στο Καλό Νερό. Πρέπει και εμείς ως δημοτική αρχή, αλλά και το κράτος να λάβουμε μέτρα. Ειδικά στα Φιλιατρά έχουμε 5.000 αλλοδαπούς. Συμφωνω, ότι είμαστε αγροτική περιοχή, αλλά θα πρέπει και αυτοί να σέβονται την περιοχή” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβεντάκης, που προανήγγειλε την τοποθέτηση ιδιωτικής σεκιούριτι στο Δήμο Τριφυλίας, ενώ άσκησε έντονη κριτική σε ορισμένους, που νοικιάζουν “δύο δωμάτια σε 40-50 άτομα”. “Δεν τους τιμάει καθόλου όλο αυτό” κατέληξε.


NEWSLETTER