Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 21:46

Καλαμάτα: Από πτώση πιθανόν ο θάνατος άνδρα στους μύλους - Αύριο η νεκροψία (βίντεο)

Καλαμάτα: Από πτώση πιθανόν ο θάνατος άνδρα στους μύλους - Αύριο η νεκροψία (βίντεο)

 

Ενας 40χρονος τοξικομανής βρέθηκε νεκρός σήμερα το απόγευμα, στους παλιούς μύλους στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας έχει μάλλον αποκλειστεί και ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από πτώση, πιθανόν από τον 2ο όροφο.

Στο χώρο βρέθηκαν, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, ο διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας - ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο ιατροδικαστής Γιάννης Δούζης και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Με βάση την ενημέρωσή μας, στους μύλους που παρά την επικινδυνότητά τους παραμένουν ξέφραγο αμπέλι, σήμερα το απόγευμα βρίσκονταν διάφορα άτομα, όπως συμβαίνει καθημερινά, τοξικομανείς και άστεγοι. Τα άτομα αυτά τα βρήκαν οι αστυνομικές δυνάμεις όταν ειδοποιήθηκαν για το νεκρό άνδρα κι έσπευσαν, και στη συνέχεια τα προσήγαγαν.

Ο Γ. Δούζης φέρεται να επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του 40χρονου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά σε πτώση. Η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει αύριο Τετάρτη θα “φωτίσει” τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Γείτονες πάντως σημείωσαν, για μια ακόμα φορά, ότι ο χώρος των μύλων πρέπει να κλείσει, γιατί είναι επικίνδυνος και σ’ αυτόν βρίσκουν καθημερινά καταφύγιο τοξικομανείς και άστεγοι, δημιουργώντας εστία μόλυνσης και απειλής της δημόσιας υγείας. Παράλληλα, στο χώρο μπαίνουν από περιέργεια και παιδιά που κάνουν βόλτα στο λιμάνι, αγνοώντας τους κινδύνους που παραμονεύουν στο εγκαταλελειμμένο ιστορικό κτήριο.

Γ.Σ.