Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 08:29

Μεσσηνία: Δύο συλλήψεις για κλοπές σε σπίτια σε Κορώνη και Χράνους

Γράφτηκε από την

 

 

Δύο 23χρονους Αλβανούς, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έκλεψαν δύο σπίτια στην Κορώνη και στους Χράνους, συνέλαβαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ την Κυριακή στο Ριζόμυλο.

Ενας τρίτος 38χρονος ομοεθνής τους, που κατηγορείται ως συνεργός τους, κατάφερε και το έσκασε. Οι αστυνομικοί έψαχναν την τριάδα των Αλβανών οι οποίοι είναι κάτοικοι Σπερχογείας, γιατί υπήρχαν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες τους είδαν στους τόπους, όπου έγιναν οι προαναφερόμενες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο, οι συλληφθέντες και ο καταζητούμενος ως συνεργός τους, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, φέρονται να παραβίασαν την κεντρική πόρτα σπιτιού στην Κορώνη και να έκλεψαν από μέσα 50 ευρώ και χρυσαφικά. Μαρτυρίες τούς τοποθετούν και στους Χράνους, όπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, κατηγορούνται ότι μπήκαν σε σπίτι από ανοιχτό παράθυρο και έκλεψαν χρυσαφικά, ένα play station και ένα κινητό τηλέφωνο, συνολικής αξίας κατά δήλωση των ιδιοκτητών, περίπου 1.000 ευρώ.

Επιπλέον, κατά την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο ένας από τους δύο 23χρονους δεν είχε νόμιμα χαρτιά, αλλά διέμενε παράνομα στην Ελλάδα.