Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 09:04

Μεσσηνία: 24 συλλήψεις σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: 24 συλλήψεις σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση

 

 

Συνολικά 24 άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη για διάφορα αδικήματα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, που έγινε στη Μεσσηνία.

Κατασχέθηκαν 3 δενδρύλλια χασίς, ύψους έως 60 εκατ., μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, 2 κυνηγετικά όπλα, αεροβόλο όπλο και 11 φυσίγγια.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν: 5 Ελληνες και ένας Αλβανός, ηλικίας 18 έως 60 χρόνων, στη Μεσσήνη, τους Χράνους, το Πλατύ, την Αίπεια και τον Αγιο Κωνσταντίνο, για ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 3 δενδρύλλια χασίς, από τα οποία τα δύο βρέθηκαν στην κατοχή 35χρονου Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ότι καλλιεργούσε το ένα σε γλάστρα και το άλλο σε παρακείμενη στο παράπηγμά του θαμνώδη έκταση, ενώ το τρίτο ύψους 45 εκατοστών φέρεται να καλλιεργούσε σε μια γλάστρα στην αυλή του, ένας 18χρονος. Στην κατοχή των άλλων τριών συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά 1,7 γραμ. Ηρωίνης και 1,1 γραμ. χασίς.

Ακόμη, συνελήφθη ένας 33χρονος γιατί έκλεψε τα ξημερώματα της προηγούμενης μια μοτοσυκλέτα από το κέντρο της Καλαμάτας και την οποία οι αστυνομικοί βρήκαν κοντά στο σπίτι του, καθώς παραδέχτηκε την κλοπή.

Στο Πεταλίδι, μετά από έρευνα στο σπίτι ενός 52χρονου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεσσήνης βρήκαν να κατέχει παράνομα ένα αεροβόλο και δύο καραμπίνες, καθώς και 11 φυσίγγια και τον συνέλαβαν για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ενας 64χρονος Καλαματιανός συνελήφθη για καταδικαστικό έγγραφο, καθώς είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, ενώ για παράνομο υπαίθριο εμπόριο συνελήφθη στην Καλαμάτα και ένας 19χρονος, ο οποίος πωλούσε υαλοκαθαριστήρες.

Τέλος, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας συνελήφθησαν 9 Ελληνες και 3 αλλοδαποί.


NEWSLETTER