Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 13:41

Σύλληψη υπεύθυνου καταστήματος στην Παραλία Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Ενας 22χρονος συνελήφθη την Τετάρτη από την Αστυνομία ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος στην Παραλία Καλαμάτας, γιατί σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα καταλάμβανε κοινόχρηστο χώρο αιγιαλού και παραλίας χωρίς σχετική άδεια.

Επιπλέον, είχε παρέμβει στον αιγιαλό και είχε μεταβάλει τη φυσική μορφολογία του χώρου στην παραλία, με διάφορες παράνομες κατασκευές και αντικείμενα που στερούνταν σχετικής άδειας.

Η εν λόγω σύλληψη έγινε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στο νομό. Κατά τη διάρκειά της συνελήφθησαν επίσης 2 Ρομά για ρευματοκλοπή, καθώς και 2 άτομα για καταδικαστικά έγγραφα - και συγκεκριμένα: ένας 42χρονος Ρομά με απόφαση από το 2016 του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ποινή κάθειρξης 6 ετών και 7 μηνών, κι ένας 64χρονος Μεσσήνιος με περυσινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για εξύβριση.

Επίσης, συνελήφθησαν 9 Ελληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 2 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.