Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 11:10

Μεσσηνία: Τι έδειξε η κάμερα για το τροχαίο στην Καλλιρρόη

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Τι έδειξε η κάμερα για το τροχαίο στην Καλλιρρόη


Ενα αυτοκίνητο το οποίο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινείτο η μοτοσυκλέτα με αναβάτη τον 58χρονο Καλαματιανό, ο οποίος έχασε το μεσημέρι της Τετάρτης τον έλεγχό της και κατέληξε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου Τσακώνα - Καλό Νερό, στο ύψος της Καλλιρρόης, φαίνεται να συνετέλεσε στην εκτροπή της μηχανής και κατά συνέπεια στον τραγικό θάνατο του οδηγού της.


Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας 42χρονος αλβανικής καταγωγής, κάτοικος Καλλιρρόης, συνελήφθη στις 11 το ίδιο βράδυ του δυστυχήματος στο χωριό από αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούσαν το ύποπτο όχημα, που μάρτυρες είχαν υποδείξει στις καταθέσεις τους στους αξιωματικούς της Τροχαίας Καλαμάτας ότι ενδεχομένως να είχε εμπλακεί στο τροχαίο. Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο από τις κάμερες παρακείμενης επιχείρησης, το οποίο βοήθησε στο να εντοπιστεί αρχικά το ύποπτο όχημα και στη συνέχεια ο οδηγός του, ο οποίος κατευθυνόταν προς Καλό Νερό, ενώ ο θανών είχε κατεύθυνση προς Τσακώνα.
Χθες το απόγευμα και αφού ολοκληρώθηκε η δικογραφία από την Τροχαία Καλαμάτας και αποδόθηκαν στον 42χρονο κατηγορίες για εξ αμελείας πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου και εγκατάλειψη, δόθηκε από την εισαγγελική αρχή Καλαμάτας εντολή να αφεθεί ελεύθερος.


NEWSLETTER