Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 20:39

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ΗΛΕΙΑΣ Καβγάς ετεροθαλών αδελφών οδήγησε στο θάνατο του ενός

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ΗΛΕΙΑΣ  Καβγάς ετεροθαλών αδελφών  οδήγησε στο θάνατο του ενός

 

Σε τραγωδία κατέληξε η διαμάχη δύο ετεροθαλών αδελφών από το Γιαννιτσοχώρι Ηλείας για κτηματικές διαφορές και πιο συγκεκριμένα για μια ελιά, με τον 66χρονο Δημήτρη Μπαγουδή να χάνει τη ζωή του έχοντας προηγουμένως δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα "Πρώτη" του Πύργου, το περιστατικό έγινε σήμερα περίπου στις 2 το μεσημέρι όταν το θύμα πήγε στο σπίτι του 61 ετών ετεροθαλή αδελφού του που είναι μέσα στο Γιαννιτσοχώρι, προκειμένου να του ζητήσει το λόγο για μια ελιά που του είχε κλαδέψει από την πατρική τους περιουσία. Εκεί άρχισαν να λογομαχούν και ήρθαν στα χέρια, με το θύμα να καταλήγει στο έδαφος χτυπημένο από αιχμηρό αντικείμενο. Στην συνέχεια ο 61χρονος ειδοποίησε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο 66χρονο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Στο συμβάν φέρεται να έχει εμπλακεί και η κόρη του 61χρονου που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες στο θέαμα της επίθεσης στον πατέρα της κατάφερε δύο μαχαιριές στον θείο της χωρίς όμως να θεωρείται ακόμα δεδομένο ότι ο θάνατος προήλθε από αυτά τα χτυπήματα. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν σήμερα κατά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Οι πληροφορίες από την πλευρά της Αστυνομίας κάνουν λόγο για προσαγωγή τόσο του 61χρονου όσο και της 28χρονης κόρης του όπως και άλλων συγγενικών τους προσώπων, στο πλαίσιο των ανακρίσεων προσπαθώντας να ρίξουν φως στην περίεργη υπόθεση.