Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 17:30

Νέες συλλήψεις Τούρκων στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Νέες συλλήψεις Τούρκων στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Ενας 16χρονος Τούρκος συνελήφθη μαζί με τους γονείς του στο αεροδρόμιο Καλαμάτας γιατί στην προσπάθειά τους να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα για τη Βαρσοβία της Πολωνίας, χρησιμοποίησαν πλαστές πορτογαλικές ταυτότητες και διαβατήρια.

Η οικογένεια έχει και έναν 11χρονο γιο, για τον οποίο επίσης έδειξαν πλαστό πορτογαλικό διαβατήριο, αλλά λόγω ηλικίας δεν συνελήφθη.
Ο 44χρονος πατέρας και η 42χρονη μητέρα με τα δύο ανήλικα αγόρια τους έφτασαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας το πρωί της Τρίτης και μαζί με τον 16χρονο γιο τους συνελήφθησαν κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Εν τω μεταξύ το πρωί της Τρίτης αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν 4 άτομα ηλικίας από 21 έως 33 χρόνων για την κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και την καλλιέργεια ενός φυτού χασίς 2 μέτρων. Οι συλλήψεις αφορούν ξεχωριστές περιπτώσεις σε Αγιο Φλώρο, όπου κατασχέθηκε 1,1 γραμ. ηρωίνης, Σπερχογεία, όπου βρέθηκε το χασισόδεντρο και Καλαμάτα, όπου κατασχέθηκαν από δύο άτομα συνολικά 3,5 γραμ. χασίς.


NEWSLETTER