Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 13:13

Εκρυβε χασίς σε καβάτζα στη Βέργα

Γράφτηκε από την


Πάνω από 800 γραμμάρια χασίς έκρυβε σε… καβάτζα στη Βέργα ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 60χρονος για αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκαν σε 7 συσκευασίες συνολική ποσότητα 875 γραμμαρίων χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας και υλικό συσκευασίας, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακόλούθησε έρευνα στο σπίτι του στην Καλαμάτα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 1.300 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, ενώ κατασχέθηκε και ένα όχημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΕΣ

Το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας συνέλαβαν 39χρονη με μικροποσότητα ηρωίνης στα Τσουκαλέικα και λίγο αργότερα σε διαφορετική περίπτωση αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικων συνέλαβαν 45χρονο στην Καλαμάτα με μικροποσότητα χασίς.