Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 08:26

Κλοπές από τρεις ανήλικους σε επιχειρήσεις της Καλαμάτας

Κλοπές από τρεις ανήλικους σε επιχειρήσεις της Καλαμάτας

Τρεις ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες κλοπών που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.

Οι τρεις ανήλικοι στις 22 Οκτωβρίου είχαν κλέψει ελαιοραβδιστικά και άλλα εργαλεία από επιχείρηση στην Καλαμάτα, ενώ στις 5 Νοεμβρίου είχαν παραβιάσει την πόρτα φορτηγού έξω από επιχείρηση στη Σπερχογεία και είχαν πάρει τρόφιμα κι άλλα προϊόντα.

Εκτός από τη δικογραφία για κλοπές, που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων, δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος μίας 28χρονης και ενός 43χρονου, γονιών των παιδιών, για παραμέληση εποπτείας τους.

Η παραπάνω εξιχνίαση έγινε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν στη Μεσσηνία 26 άτομα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν 3 για ναρκωτικά, 2 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, 3 για ρευματοκλοπή, 5 για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 13 που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία απέλασής τους.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΚΕ

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωριό του Δήμου Καλαμάτας συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας ένας 56χρονος που κατείχε μικροποσότητα χασίς, 6 ναρκωτικά χάπια και μία μεταλλική σιδηρογροθιά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στη Μεσσήνη, συνελήφθη πάλι από την ΟΠΚΕ ένας 33χρονος που είχε στην κατοχή του μικροποσότητα χασίς. Και για τις δύο συλλήψεις, περαιτέρω προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.