Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 08:29

Μεσσηνία: Σύλληψη 37χρονου για κλοπή στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Σύλληψη 37χρονου για κλοπή στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών

Ένας 37χρονος συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα από την Ασφάλεια Καλαμάτας, για  κλοπή από σπίτι ηλικιωμένης ανήμερα τα Χριστούγεννα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών, καθώς και για μια ακόμα κλοπή τη νύχτα που άλλαζε ο χρόνος, σε σπίτι στο ίδιο χωριό.

Επιπλέον, ο 37χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε 6 ακόμα απόπειρες κλοπής (μια στον Άγιο Κωνσταντίνο και 5 στον Άγιο Φλώρο), το διάστημα από τα Χριστούγεννα έως και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου.   

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς στο παράπηγμα όπου διαμένει και συνελήφθη στον Άγιο Κωνσταντίνο, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μαχαίρι με μεγάλη λάμα και 18 φυσίγγια.

Θυμίζουμε ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα, η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια σπιτιού στον Άγιο Κωνσταντίνο είχε βρει μέσα τον διαρρήκτη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απουσία της νωρίτερα και παραβίασε την κεντρική είσοδο, καταφέρνοντας να κλέψει χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ. Το σπίτι είχε συναγερμό και στάλθηκε ειδοποίηση μέσω κινητού τηλεφώνου όταν παραβιάστηκε το σύστημα. Έτσι, η γυναίκα με το γιο της πήγαν στο σπίτι και βρήκαν μέσα τον κλέφτη, ο οποίος διέφυγε.

Στην άλλη περίπτωση κλοπής, ο διαρρήκτης εκμεταλλεύτηκε και πάλι το ότι έλειπαν οι ιδιοκτήτες, παραβίασε το παράθυρο και έκλεψε μέσα από το σπίτι 1.000 ευρώ και φο-μπιζού. Οι 6 απόπειρες κλοπής έγιναν όλες σε σπίτια τα οποία προσπάθησε να διαρρήξει τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


NEWSLETTER