Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 10:46

Μεσσηνία: 18 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Μεσσηνία: 18 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Συνολικά 18 συλλήψεις (σε σύνολο 55 σε όλη την Πελοπόννησο) έγιναν την Τετάρτη στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πιο αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: Ένας 59χρονος Έλληνας στη Μεσσήνη για την κατοχή 3 ναρκωτικών δισκίων, ένας 19 Βούλγαρος στην Καλαμάτας για την κατοχή 0,9 γραμ. χασίς, ένας 18χρονος Έλληνας Ρομά στα Αρφαρά γιατί ήταν αδήλωτος στο δημοτολόγιο και δεν είχε εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, 6 Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 8 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν και στους 5 νομούς συνολικά 150 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 3 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και 34 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Επιπλέον, ελέγχθηκαν 563 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 187 παραβάσεις.